Gameguru Mania Forum Index Gameguru Mania
Daily Gaming, Hardware, Software and Technology News
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
news | cheats | reviews | specials | hardware | demos | FLASH GAMES | about | links


Unable to play kkrieger - chapter I

 
Post new topic   Reply to topic    Gameguru Mania Forum Index -> HACKED
View previous topic :: View next topic  
Author Message
The Outlaw
Junior Member
Junior Member


Joined: 18 Jun 2004
Posts: 147
Location: India

PostPosted: Thu Jun 24, 2004 7:15 pm    Post subject: Unable to play kkrieger - chapter I Reply with quote

I Read the post by TenaciousSee in reference to the Kreed review.

TenaciousSee had provided a link to download krieger I was able to download it but when I launched it I got Windows error, "Windows has encountered a prob.............."

Am working on a P4 1.8 GHz, 1GB RAM.
ALthough it has an onboard Graphics card.

Any suggestions
Back to top
View user's profile Send private message
maga
Junior Member
Junior Member


Joined: 09 Jun 2004
Posts: 212
Location: HERE, NOW

PostPosted: Thu Jun 24, 2004 9:15 pm    Post subject: Reply with quote

you have to have a *DirectX 9* video card to play krieger !
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
The Outlaw
Junior Member
Junior Member


Joined: 18 Jun 2004
Posts: 147
Location: India

PostPosted: Mon Jul 05, 2004 9:32 pm    Post subject: Reply with quote

Sorry Didnt reply to this for a long time.

I do have DirectX 9.0b installed and It is a Directx9.0b compatible card.

I can play games like Max payne 2, Call of Duty, Medal of Honour without any glitches but Kkrieger doesnt load at all.

Also is Krieger just a shell that connects to a server for the complete game.
Back to top
View user's profile Send private message
maga
Junior Member
Junior Member


Joined: 09 Jun 2004
Posts: 212
Location: HERE, NOW

PostPosted: Tue Jul 06, 2004 6:19 am    Post subject: Reply with quote

no, that .exe is the whole game, it's working regardless of your internet connection. And, no, you have to have a card that is pixel shader 2.0 compliant (geforce FX 5200, radeon 9500, 9700 etc)
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Gameguru Mania Forum Index -> HACKED All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2014 phpBB Group